background

Hét web3 platform van Nederland!

Wil jij meer leren over web3, blockchain, NFT's en je vermogen laten groeien door middel van crypto? Sluit je dan aan bij Metavers3! Als een gedreven community geven wij jou front row toegang tot de wereld van web3, blockchain en crypto. 

Ontdek waar de kansen van morgen liggen met een netwerk van gelijkgestemden die dezelfde passie delen. Stuk voor stuk streven zij naar groei in hun investeringen en kennis.

Wie zijn wij?

Leandro, ondernemer en eigenaar van foto en videoproductiebedrijf SUPER RANDOM welke hij als solopreneur geschaald heeft naar een 6-figure profit business en sinds 2017 investeerder in tech, AI, RWA en crypto. In 2013 kwam Leandro voor het eerst in aanraking met Bitcoin. Niet wetende dat het de wereld zou gaan veranderen op grote schaal. Lang getwijfeld of hij Bitcoins zou kopen voor $13 dollar, je leest het goed, $13 dollar. Niet gedaan, waarom? Geen idee. Het heeft hem toen wel op het crypto spoor gebracht en besloot zich daar verder in te verdiepen. Leandro kwam uit bij een memecoin, Dogecoin. Op een simpel desktopje heeft hij duizenden Dogecoins weten te minen. Dit was het prille begin van het web3 avontuur. Enkele jaren daarna, in 2017, begon Leandro zijn geld structureel te investeren in crypto. Dit heeft er in de jaren erna voor gezorgd dat hij kon blijven herinvesteren in andere munten. Inmiddels heeft Leandro een mooi portfolio opgebouwd waarin BTC en ETH zijn grootste holdings zijn.

Als ondernemer, video producent en web3 degen weet Leandro op creatieve wijze bruggen te bouwen tussen verschillende werelden. Zijn kijk en visie op web3, de toekomst van bedrijven en geld maken hem dan ook een conceptuele toekomstdenker.

Maarten is een geboren merkmaker. Als creatief verwonderaar is Maarten altijd op zoek naar onderscheidende manieren om de wereld om hem heen te transformeren. Hij gelooft in de kracht van oprechtheid en overtuiging, en gebruikt deze principes om a-typische bedrijven te begeleiden bij het verkennen van nieuwe werelden en het omarmen van de verandering die nodig is om relevant te blijven in een voortdurend veranderend landschap.

Naast het leiden van zijn eigen brand agency The happy few heeft hij zich de laatste tijd steeds meer verdiept in de revolutionaire wereld van Web3 technologie, vooral vanuit een creatief perspectief. Vanuit een ontembare nieuwsgierigheid, heeft Maarten zichzelf uitgedaagd om de grenzen van creativiteit te verleggen in deze opkomende technologische revolutie. Hij ziet Web3 niet alleen als een platform voor technologische vooruitgang, maar ook als een artistiek speelveld vol onontdekte mogelijkheden.

Door zijn brand agency te combineren met zijn verkenningstocht in Web3, streeft Maarten ernaar om nieuwe manieren te ontdekken om merken tot leven te brengen en boeiende ervaringen te creëren die mensen inspireren en betrekken.

background

Waarom Metavers3

5-10 jaar aan kennis

Leer alles over web3 en investeren in crypto van mensen die al langer dan 5 jaar ervaring hebben met deze assets.

Besloten groep

Ontmoet nieuwe vrienden, business relaties en de winnaars van de toekomst. Stuk voor stuk gedreven in de groei van hun kennis en vermogen.

Kwartaallijkse events

Kwartaallijkse events met topsprekers in de financiële wereld. Deze events bieden tevens de gelegenheid andere leden te ontmoeten.

Krijg inzicht

Ontdek welke crypto posities worden aangekocht en van de hand gedaan worden om het hoogste rendement te behalen met z'n allen.

background

Een paar leuke statistieken


80+

Leden

1

Gezamenlijk doel

1M+

In vermogen


Metavers3 podcasts

background

FAQ

Reviews

Membership

Of je nou aan het oriënteren bent, pro bent of training en begeleiding nodig hebt. Metavers3 is voor iedereen!

Metavers3 Free

Voor iedereen die zich nog aan het oriënteren is om deel te nemen aan de wereld van web3 en crypto. Word lid van de gratis Community Discord Server.

Metavers3 Pro

Wil je meer alpha en jezelf omringen met gelijkgestemden? Onze Pro leden hebben meer kennis en waardevolle informatie die ze graag met je delen.

€25 /maand

Private Telegram chat

Private Telegram news channel

Community Discord Server

Exclusieve rapporten en data

Kwartaallijkse events

Cancel anytime!

Metavers3 Master

Start je net in de wereld van web3/crypto en heb je daar training/begeleiding bij nodig? We helpen je graag met onze exclusieve 1-op-1 traject.

899 éénmalig (traject van 6 maanden en lifetime access tot de private Telegram chat)

Private Telegram chat

Private Telegram news channel

Community Discord Server

Exclusieve rapporten en data

Kwartaallijkse events

Maandelijkse 1-op-1 training

Lifetime access

©2024 - Metavers3 | All right reserved